Van Namen Betonrenovatie
Van Namen Betonrenovatie
Akkerwinde 34
2951 HB Alblasserdam
06 - 506 759 20 - info@vannamen-betonrenovatie.nl
Ruim 30 jaar vakwerk & verstand van zaken

 

Actueel - Ons blog

Nieuwsgierig naar wat Van Namen Betonrenovatie doet en meemaakt? Het laatste nieuws over ons?
Kijk ook op onze Facebook pagina. We houden u graag op de hoogte.

Blog - Corona

Covid-19 Hoe voeren wij ook nu onze werkzaamheden veilig uit?

Onze gebruikelijke handdruk laten wij achterwege. Er wijzigt verder niets aan onze kwaliteit en samenwerking.

Net zoals voor meer ondernemers geldt, zijn dit ook voor ons spannende tijden. Met alle voorzorgsmaatregelen bij de uitvoering van onze werkzaamheden kunnen wij echter prima uit de voeten; neem daarom zeker contact met ons op voor uw offerte aanvraag.
Het Rijk en de bouw- en technieksector hebben een protocol ‘Samen veilig doorwerken’ gemaakt. In dit protocol staat hoe en in welke situaties er veilig doorgewerkt kan worden, binnen en buiten huis. Het protocol volgt de richtlijnen van het RIVM en wordt ondersteund door de vakbonden, brancheverenigingen en werkgevers- en werknemersorganisaties. Zodat wij en u als opdrachtgever weten waar we aan toe zien. Zo komt het werk dat doorgang kan vinden niet onnodig stil te liggen.

 Wij staan dus onveranderd met veel plezier klaar om u van dienst te zijn!

Blog - Actueel nieuwe website blok

Lancering nieuwe website Van Namen Betonrenovatie

Onze nieuwe website is gelanceerd! Naast de vertrouwde informatie over onze werkzaamheden, geven we ook details - met foto's - over onze dienstverlening en onze projecten. Laat ons weten, bijvoorbeeld via een digitaal kanaal, wat u ervan vindt. Wij zijn er blij mee!

Blog - Actueel blok OKA

Ondernemerskring Alblasserdam (OKA)

Wij zijn lid van de Ondernemerskring Alblasserdam (OKA), waarvoor wij de laatste 19 jaar ook een bestuursfunctie hebben vervuld. De OKA behartigt de belangen van zo'n 110 werkgevers in Alblasserdam. Vanaf juni 2019 is onze DGA Karen van Namen door de ondernemers gekozen als trotse voorzitter. Nog geen lid van de OKA of meer informatie? Kijk dan op de website via www.ondernemerskringalblasserdam.nl.

Van Namen Betonrenovatie

 
- Ruim 30 jaar Vakwerk & verstand van zaken -

Van betonreparatie (betonrot), vochtwering en/of waterdichting tot en met restauratie van ornamenten. Voor al uw betonproblemen kunnen wij een doeltreffende oplossing aanbieden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag.

Direct contact
Blog - Over ons - Home