Van Namen Betonrenovatie
Van Namen Betonrenovatie
Akkerwinde 34
2951 HB Alblasserdam
06 - 506 759 20 - info@vannamen-betonrenovatie.nl
Ruim 30 jaar vakwerk & verstand van zaken

 

Over ons

Aangenaam!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in onze branche. Vanaf de oprichting van ons bedrijf in 1997 verzorgen wij vakkundig de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van betonschade (betonrot).  Van betonreparatie, vochtwering en/of waterdichting tot en met de restauratie van ornamenten en gevelsierwerk. Voor al uw betonproblemen kunnen wij een doeltreffende oplossing aanbieden. Hierin zijn wij ervaren, creatief, vindingrijk en flexibel. 

Opdrachtgevers: kleine reparaties en langdurige projecten

Onze opdrachtgevers zijn door onze diversiteit aan werkzaamheden breed: particulieren, woningbouwverenigingen, verenigingen van huiseigenaren, gemeentelijke instanties, schilders- en bouwbedrijven, verenigingen/stichtingen voor monumenten en historische verenigingen behoren tot onze klantengroep.
Met sommige opdrachtgevers werken wij zelfs al vanaf de start van ons bedrijf samen.

BEKIJK ONS AANBOD

Over ons - Over ons

Klantbeoordeling - wij laten u graag overtuigen door onze klanten.


U komt op onze website een aantal van onze klantbeoordelingen tegen. Graag zien wij ook u als nieuwe klant én referent tegemoet!

Over ons - Over ons - deel 1

Onze aanpak: van gratis adviesgesprek naar vrijblijvende offerte

Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring en passie voor het vak. Voordat we met de werkzaamheden starten bespreken wij persoonlijk met u wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens wordt in overleg bekeken wanneer de werkzaamheden zullen starten. U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte. Na ondertekening van de offerte, afhankelijk van de afgesproken aanvangsdatum, starten wij de werkzaamheden. 

Oog voor kwaliteit én detail

Wij zijn trots op ons werk en stralen dat ook uit. Onze kwaliteit is zichtbaar in het eindresultaat en de goede en daarbij vaak ook jarenlange samenwerking met onze tevreden opdrachtgevers. 

Flexibel en creatief

Door onze omvang zijn wij flexibel inzetbaar. Wij zijn creatief bij het vinden van de juiste oplossing voor een optimaal resultaat. Van onze opdrachtgevers weten wij, dat onze flexibiliteit en creativiteit gewaardeerd worden.

Onafhankelijk advies en scherpe prijsstelling

Wij werken onafhankelijk van materiaalleveranciers. U bent hierdoor verzekerd van een onafhankelijk en optimaal advies. Met een aantrekkelijke prijsstelling.

Afspraak is afspraak

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van het project kunt u op ons rekenen. Wij doen wat we met u afgesproken hebben. Dat is wel zo prettig samenwerken.

Over ons - Over ons - deel 2
Over ons - Over ons - Sponsoring

Sponsoring Van Namen Betonrenovatie

Ons bedrijf neemt op een betrokken wijze deel aan onze directe omgeving door middel van sponsoring van diverse events en activiteiten die wij een warm hart toedragen. Zo ondersteunen wij verschillende organisaties en evenementen met maatschappelijk belang.
Grote kans dat u ons 'tegenkomt' bij (sportieve) evenementen in de regio!

Meer weten?

Benieuwd wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten: we komen graag bij u langs voor een gratis advies. Veel tevreden klanten gingen u al voor.

Direct contact
Over ons - Over ons - deel 3 - Meer weten

Waarom kiest u voor ons?


 • Ruim 30 jaar ervaring

  Een solide partner.


 • Oog voor kwaliteit én detail
  Verstand van zaken.

 • Flexibel en creatief
  Flexibel inzetbaar en altijd een passende oplossing.

 • Onafhankelijk advies
  Wij werken onafhankelijk van materiaalleveranciers.

Van Namen Betonrenovatie

 
- Ruim 30 jaar Vakwerk & verstand van zaken -

Van betonreparatie (betonrot), vochtwering en/of waterdichting tot en met restauratie van ornamenten. Voor al uw betonproblemen kunnen wij een doeltreffende oplossing aanbieden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag.

Direct contact
Over ons - Over ons - Home